Diadeo
Zonnedauw 11
4635 BL Huijbergen
Tel 0164 643 226
Fax 0164 643 224
M 06 281 267 58
Mediators Federatie
Samen uit de knoop

Diadeo mediation

Een conflict kan iedereen overkomen. Vaak kunnen we ze zelf oplossen. Soms lukt dat niet, om wat voor reden ook. En wat dan? Het er maar bij laten zitten? Dat is meestal onbevredigend.  Dan maar uitvechten voor de rechter? Dat kan lang duren en veel geld kosten. De uitkomst is onzeker. Er is altijd een winnaar en een verliezer. Daardoor is de relatie tussen partijen vaak voorgoed beschadigd.

Er is een alternatief: Mediation.

Bij een conflict bestaat er altijd een harde buitenkant, gevormd door de standpunten van de betrokken partijen, maar onder de oppervlakte gaat het om belangen van personen. Bij nader inzien blijken die belangen vaak gezamenlijk en verenigbaar zijn. Goede communicatie kan daarbij de weg vrijmaken voor probleemoplossend onderhandelen. Een mediator kan u hierbij helpen.  

Voorbeeld: conflict tussen gemeente/burger, zakelijk conflict, familieconflict, burenconflict.

Mediation zorgt voor een win-winsituatie, is snel, goedkoop, effectief, creatief en vertrouwelijk. Als NMI-mediator werken wij volgens de NMI- reglementen en gedragsregels.

Wat kan Diadeo voor u betekenen?

Met onze deskundigheid kunnen wij u helpen uw  conflict op te lossen via een snelle en efficiënte manier binnen maximaal vier à vijf gesprekken.