Toezichthouder

Verbinden op het niveau van toezichthouder/commissaris, er zijn voor de klant, de huurder en medewerker, meedenken als het gaat om diversiteit en inclusie. Daar wil ik heel graag in meedenken en mijn  vaardigheden voor inzetten. 

Sinds het volgen van de opleiding Commissaris en Toezichthouder bij de Erasmus Universiteit ben ik nauw betrokken bij de Vereniging voor Commissaris en Toezichthouder als lid Commissie PE. Ook ben ik 8 jaar toezichthouder geweest bij een middelgrote zorginstelling vanuit de cliëntenraad.

In mijn dagelijks werk heb ik veel te maken met woningcorporaties, huurders en het maatschappelijk zorgveld. Daardoor heb ik veel gevoel en ervaring bij de wijze van samenwerken op dit gebied en ben ik in staat om vanuit cliëntenraden en  huurders deel te nemen aan Raden van Commissarissen en Toezicht. Ook mijn juridische achtergrond is hierbij een pre.

Bent u als woningcorporatie, zorginstellingen of andere maatschappelijk betrokken organisatie op zoek naar een gedreven toezichthouder, dan hoor ik graag van u. 

Laten we stoppen met communiceren en een gesprek beginnen